fbpx

Monash Clayton Greener Chemical Futures

Back to Projects

Home » Portfolio » Monash Clayton Greener Chemical Futures
Monash Clayton Greener Chemical Futures

Project Description

The rejuvenation of Monash University Clayton’s North West Precinct was a prominent development within the broader campus masterplan. Delivered by Outlines Landscape Architecture, the project accomplishes the task of linking campus buildings and spaces via broad walkways and plentiful open areas for students and visitors to congregate.

Located in the heart of the Science precinct is Lyons Architects’ award-winning Greener Chemical Futures building, which features a large courtyard that spills out onto the public campus square. Geometric timber benches and creamy white SVC hex bollards provide group and individual seating. The hexagonal paving in the courtyard complements the hex seats and draws a link to the crisp sharp lines of the building itself.

Project Details

Location:

Clayton, Victoria 3168

Completed:

August 2014

Deliverables:

Hex bollards, used as solo seat modules
Get a Quote
Call Now Button